Johnny Jordaan – Bij Ons In De Jordaan (Amsterdam in muziek) • TopPop

By december 12, 2018UncategorizedBekijk onze geweldige muziekvideo's ❯ https://goo.gl/feVLNN
Meer TopPop? Abonneer u hier ❯ https://goo.gl/X9FOAU
Meer info op Wikipedia ❯ https://en.wikipedia.org/wiki/TopPop

Uitzenddatum: 1974-01-01

Dit is om u te laten weten dat de video-opname van de videoclip oorspronkelijk is opgenomen door AVROTROS Broadcasting. AVROTROS Broadcasting garandeert hierbij en verklaart dat het de enige en exclusieve eigenaar is van de fysieke film en / of videobandmateriaal in deze videoclip.

De uitvoering van de artiest (en) in de clip is gefilmd en opgenomen met de schriftelijke toestemming van de artiest (en) en hun vertegenwoordigers.

AVROTROS is een Nederlandse radio- en televisieomroep, opgericht in 2014 door een fusie van AVRO en TROS. Vanaf 1 januari 2014 werd de naam van de samengevoegde zender gebruikt in gezamenlijke programma's. AVRO werd in 1923 opgericht als de eerste publieke omroep in Nederland. TROS begon met uitzenden in 1964. Toppop was een wekelijks AVRO-popprogramma dat werd uitgezonden tussen 1970 en 1988.

AVROTROS Uitzending
PO Box 2
1200 JA Hilversum
Nederland

TopPop was de eerste reguliere speciale popmuziek-tv-show in het Nederlandse taalgebied. De Nederlandse omroep AVRO heeft het programma wekelijks uitgezonden, van 1970 tot 1988. Presentator Ad Visser organiseerde de show voor de eerste vijftien jaar.
Wereldberoemde muziekartiesten uitgevoerd op TopPop: ABBA, 10CC, Bee Gees, The Jacksons met Michael Jackson, David Bowie, Earth & Fire, Queen, Golden Earring, Boney M, KC & The Sunshine Band, Chic, Donna Summer en nog veel meer .

source