Bright day

By september 25, 2018events, News, nieuws
Expo Haarlemmermeer, Bright Day, Haarlemmermeer Hotels, Amsterdam

Bright Day editie acht

De achtste editie van Bright Day vindt plaats op 24 en 25 november in de Expo Haarlemmermeer. Er worden twintigduizend bezoekers verwacht die de nieuwe technologie (tech) in het echt kunnen gaan ervaren. De onderwerpen en thema’s van deze editie zijn, Future Mobility, Gaming, Smart Home, Roborts & Superhumans, Future Jobs, Future Foods en Bright Kids.

Aandacht voor alle kanten van tech

Daarnaast staat Bright Day dit jaar in teken van “the bright side of tech”. Volgens de Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande komen ook kwesties rond privacy, verslaving en veligheid aan de orde. Maar vooral zal deze twee dagen in teken staan de belofte van tech vieren.

Veel te doen en prachtige locatie

Tijdens Bright Day zal het het Nederlands kampioenschap Snake plaats vinden in samenwerking met Nokia Mobile waar iedere bezoeker aan kan meedoen. ESL presenteert op Bright Day andermaal de winterfinales van het ESL Dutch Championship. De beste Esporters van Nederland nemen het tegen elkaar op in games als League of Legends, Rainbow Six: Siege en Counterstrike: Global Offensive. Expo Haarlemmermeer: een lichte locatie met een dak van 26.000 m2 aan zonnepanelen opnet haar deuren op 24 en 25 november. Deze locatie past perfect bij Bright Day. De Expo is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.