www.haarlemmermeerhotels.nl, tips vervoer Schiphol, Amsterdam, Jordaan, Hoofddorp

Vervoer naar Schiphol

U kunt met de trein, bus, taxi en eigen auto Schiphol goed bereiken. U kunt met de bus voor de deur uit stappen en met de trein komt u onder de aankomst- en vertrekhallen aan. Er zijn veel parkeergarages voor uw eigen vervoermiddel en taxi’s stoppen voor de deur.

Rechtstreekse verbindingen met Schiphol 

Veel steden in Nederland hebben een rechtstreekse verbinding met Schiphol. Vanaf Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag, Delft en Rotterdam kunt u zonder overstap 24/7 naar Schiphol reizen.

Naar Schiphol met uw auto

Volg de borden op Schiphol naar kort parkeren (maximaal 48 uur) of lang parkeren (vanaf 3 dagen). Zo sta u altijd goed en veilig geparkeerd. De luchthaven is prima bereikbaar en de parkeermogelijkheden zijn uitstekend.

Van bushalte naar vliegtuig

Voor de deur van Schiphol, Schiphol Plaza, komen alle bussen van uit verschillende richtingen en maatschappijen. U stapt recht voor de vetrek- en aankomsthallen uit en in. U zet de koffers op de bagage kar en u reis kan beginnen.

Checklist busrit

  • Plan uw reis op 9292.nl
  • Koop een ov-chipkaart: op Schiphol vind je kaartautomaten op Schiphol Plaza
  • Zorg dat er minstens € 10 op uw ov-chipkaart staat
  • Check altijd in en uit bij de ingang van de bus

Taxi naar Schiphol

U kunt kiezen voor een gewone taxi, een extra luxe Schiphol Business Taxi of een riante bus van Schiphol Travel Taxi. Veel taxi’s hanteren een voordeliger Schiphol-tarief. Uw taxi stopt voor de vertrekhal bij de start van uw reis en bij aankomst is er een speciale standplaats voor de deur met continu aanbod van verschillende taxi’s, busjes en gewone auto’s. De geregistreerde taxibedrijven op Schiphol brengen u graag naar elke bestemming in Nederland. Volg in de terminal de borden en vloerstickers naar de officiële taxistandplaats voor Schiphol Plaza.

Schiphol Taxi, vervoer, Amsterdam Jordaan, www.haarlemmermeerhotels.nl