Vergelijk de tarieven van de grootste autoverhuurbedrijven

Huur een auto zonder zorgen

Wereldwijd zijn er talloze autoverhuurbedrijven te vinden maar de kwaliteit en tarieven verschillen enorm. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken en bent u verzekerd van de beste tarieven van enkel erkende autoverhuurbedrijven. U vult alleen uw bestemming en datum van aankomst en vertrek in en u krijgt direct de laagste prijzen van alle erkende autoverhuurbedrijven te zien. Simpel en transparant.

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig om een auto te huren?

Om de auto te boeken heeft u een debit- of creditcard nodig. Wanneer u de auto ophaalt moet u ervoor zorgen dat u het volgende bij u heeft:

  • Uw voucher/e-voucher, zodat u kunt laten zien dat u voor de auto heeft betaald.
  • De debit-/creditcard op naam van de hoofdbestuurder met daarop genoeg krediet voor het garanderen van de borgsom.
  • Elke bestuurder moet zijn/haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en hij/zij moet minstens 12 maanden (maar vaak is dit zelfs 24 maanden) in het bezit zijn van het rijbewijs.
  • Het autoverhuurbedrijf heeft uw paspoort of identiteitskaart nodig om de auto mee te kunnen geven.

Het kan zijn dat bepaalde autoverhuurbedrijven andere eisen hebben. Daarom is het belangrijk dat u altijd de algemene voorwaarden die u op de huurlocatie ontvangt goed doorleest.

Hoe oud moet ik zijn om een auto te kunnen huren?

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten bestuurders tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Als u of één van de andere bestuurders onder de 25 of boven de 70 jaar oud is, kan het zijn dat u een extra toeslag moet betalen.

Kan ik ook een huurauto boeken voor iemand anders?

Ja, als deze persoon aan de eisen voldoet. Vul dan de gegevens van de persoon in tijdens het boekingsproces.

Hoe vind ik de beste deal voor een huurauto?

Wij werken samen met alle grote internationale verhuurders (en vele kleinere lokale verhuurders) om u een breed aanbod van huurauto’s te brengen voor de beste prijzen. Hierdoor zijn wij in staat om voor u een goedkope deal voor een huurauto te vinden, op meer dan 53.000 locaties wereldwijd. Gebruik onze zoekmachine om prijzen te vergelijken en uw ideale huurauto te vinden voor een fantastische prijs.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een huurauto?

  • Ruimte: u geniet meer van de huurauto indien u er een kiest met genoeg ruimte voor zowel passagiers als bagage.
  • Brandstofbeleid: niet van plan om veel te rijden? Een vol-tot-vol brandstofbeleid kan u veel geld besparen.
  • Locatie: voor het gemak is het ophalen op een luchthaven het beste, maar het ophalen van de huurauto buiten de luchthaven door middel van een shuttlebus kan veel goedkoper zijn.

Zijn alle toeslagen inbegrepen in de huurprijs?

De meeste van onze boekingen zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting, luchthaventoeslag en wegenbelasting. U betaalt voor extra’s wanneer u de huurauto ophaalt, tezamen met eventuele kosten voor jonge bestuurders, extra bestuurders, of het ophalen en inleveren van de huurauto op verschillende locaties – maar wij zullen u hierover informeren voordat u de huurauto reserveert. Bovendien kan het meenemen van uw eigen autostoeltje of GPS een gemakkelijke manier zijn om de kosten te drukken. Lees de algemene huurvoorwaarden voor meer details over wat is inbegrepen in de prijs van een willekeurige auto die u op het oog heeft.